Actueel

Week van de Loopbaan 16 t/m 21 september 2019                   

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2019!                                                                                                                         

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Ook ik stel mijn praktijk open tijdens de  week van de Loopbaan. Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Week van de Loopban

Gratis loopbaanadvies voor 45-plussers


Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaancoach kan je hiermee helpen.

De Rijksoverheid geeft in 2019 alle werkenden* vanaf 45 jaar de mogelijkheid om een gratis advies te krijgen van een loopbaancoach. 
Dat is fijn voor als er een verandering op je werk aan zit te komen, maar ook wanneer je tevreden bent met je huidige baan kan loopbaanadvies je veel opleveren.
Lees meer in de brochure Ontwikkeladvies Werkzoekenden (PDF).

Ik kom graag met je in contact en vertel je meer over mijn werkwijze

*beschikbaar voor 45-plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn. Zzp-ers kunnen ook deelnemen aan deze regeling. Vijfenveertigplussers die werkloos zijn, hun werk wegens ziekte niet meer kunnen doen, of waarvoor een ontslag/reorganisatie regeling van kracht is kunnen niet deelnemen aan deze regeling.