Referenties

ervaringen_clienten

Ervaringen en reacties van cliënten

 

Cliënten en opdrachtgevers geven het beste beeld van wat ik doe en hoe zij dit ervaren hebben. Wat ikzelf kan zeggen over mijn werk, kunnen zij veel beter vertellen. Hieronder lees je enkele ervaringen:

‘Samen met Charlotte ben ik een proces gestart waarbij ik ontdekte wat ik onder de oppervlakte nu echt belangrijk vind. Waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. En wat ik van mijn werkomgeving verwacht. Uiteindelijk kon ik dit kernachtig samenvatten en gebruiken om aan anderen duidelijk te maken wat mij boeit.’ (Procesmanager, 44 jaar)

‘Nog tijdens het traject kreeg ik via mijn netwerk contacten met nieuwe potentiële werkgevers. Daarna ging het snel en werk ik nu met veel plezier bij een andere organisatie.’ (ICT-manager, 42 jaar)

‘Dankzij Charlotte heb ik een mooi kompas en persoonlijke ankers om mijn carrière vorm te geven.’ (Accountmanager, 36 jaar)

‘Via Twitter kwam ik in contact met loopbaancoach Charlotte en bij onze eerste ontmoeting voelde ik me gelijk op m’n gemak bij haar. Dat was de start van een paar maanden loopbaancoaching.’ (Secretaresse, 54 jaar)

‘Wat wil ik, wat kan ik, waar word ik weer blij van? Op een deskundige wijze heeft Charlotte mij gecoacht in het vinden van antwoorden op deze vragen. Dankzij haar coaching heb ik een nieuwe baan gevonden in een voor mij geheel nieuwe sector.’ (Marketingmedewerker, 40 jaar)

‘Ik heb Charlotte ervaren als professioneel, empathisch, betrouwbaar, enthousiast en oprecht betrokken en geïnteresseerd. Kortom: een loopbaancoach die ik van harte kan aanbevelen!’ (Productmanager, 34 jaar)

‘Onze relatie was al jaren niet meer sprankelend. Door relatiecoaching is de energie in onze relatie weer gaan stromen. Charlotte heeft naast haar sensitiviteit ook haar doortastendheid toegepast in de gesprekken. We zijn haar erg dankbaar voor deze gesprekken.’ (Echtpaar, 12 jaar getrouwd, 2 kinderen)

‘Wat Charlotte uniek maakt? Ze heeft een oorspronkelijke combinatie van zakelijkheid met (hoog)sensitiviteit; dit gaf voor mij de doorslag om met haar samen het traject aan te gaan. Daarnaast heeft ze veel praktische HR-werkervaring waardoor ze de huidige arbeidsmarkt goed kan inschatten.’ (Softwaredeveloper, 51 jaar)

Een selectie van mijn opdrachtgevers