Aanpak

coaching_in_natuur

Coaching in de natuur

De aanpak die jou meer lucht geeft

Bureau de Clercq heeft een persoonlijke en bijzondere aanpak. Ik werk met coaching in de natuur, wat de coachgesprekken een frisse dynamiek geeft. Tijdens de wandelingen kun je op een meer vrije manier naar je situatie kijken.

Mijn manier van coachen: persoonlijk en praktisch

Je kunt bij mij terecht voor loopbaancoaching en relatiecoaching. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.
Ik luister goed naar je en aan de hand van onze coachgesprekken bepaal ik aan welke aspecten we extra aandacht geven. In de coaching pas ik interactieve werkvormen toe en na afloop krijg je praktische tips en opdrachten mee. 
Ik vind maatwerk erg belangrijk en ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor sneller tot de kern doordringt. Het effect van de coaching is hierdoor groter.

coaching_in_natuur

De natuur is mijn werkplek

Mijn aanpak is niet standaard. Als wandelende coach bied ik de bijzondere mogelijkheid om de coaching niet binnen te doen, maar lekker buiten in de natuur. Hilversum en omgeving, van waaruit ik werk, heeft prachtige natuur. We wandelen in mooie heidevelden en heerlijke bossen.

Door coaching in de natuur ontstaat een heel andere dynamiek. Je kunt daardoor op een meer vrije manier naar je loopbaan of relatie kijken. Je ervaart letterlijk en figuurlijk meer lucht.

Een wandelende coach? Een echte aanrader!

Ook in de avond of in het weekend: meld je nu aan

Wil je een coach die net wat anders te werk gaat? Bij wie je coaching in de natuur kunt krijgen? Die gebruik maakt van bezielend coachen en de Emotional Freedom Techniek? Meld je dan nu aan bij bureau de clercq. De gesprekken vinden plaats in de natuur van Bussum en daaromheen.

Wil je in de avond of in het weekend afspreken? Dat is geen probleem.

Ja, ik plan graag een intake.