Coaching en werk

hulp_problemen_werk

Hulp bij problemen op het werk

Weer met plezier naar je werk met werkgerelateerde coaching

Soms loop je even vast op het werk. Bijvoorbeeld omdat de samenwerking met je manager niet lekker loopt. Of omdat er conflicten binnen je team zijn. Met werkgerelateerde coaching geeft bureau de clercq hulp bij problemen op het werk.

Problemen op het werk

Niet alle teams lopen als een goed geoliede machine. Je kiest de mensen met wie je werkt nou eenmaal niet zelf uit. Soms hebben teamleden conflicterende persoonlijkheden of is jouw team na een reorganisatie opeens samengevoegd. Het kan ook zijn dat de relatie met je manager te wensen over laat. Hierdoor merk je dat je met steeds minder plezier naar je werk gaat. Je ziet er zelfs tegenop. En dat is jammer!

Ontevreden en moe

Als je op de juiste plek zit, kun je jouw talent kwijt. Je werkgever ziet dan automatisch wat voor onderscheidende kwaliteiten je hebt. Als je jouw kwaliteiten niet kunt ontplooien, kan dat veel impact hebben op hoe je jouw werk ervaart. Je voelt je ontevreden, moe en na verloop van tijd kan zelfs een burn-out ontstaan. Werkgerelateerde coaching kan je dan helpen.

Werkgerelateerde coaching: wat is het?

Hulp bij problemen op het werk, oftewel werkgerelateerde coaching, is iets anders dan loopbaancoaching. Het werk dat je doet kan prima bij je passen, alleen zijn de omstandigheden daaromheen nu niet ideaal. En je weet niet hoe je daar mee om moet gaan. Door het in kaart brengen van de huidige en de gewenst situatie kunnen we een op maat gemaakt plan maken waar zowel jij als je werkgever van profiteren.

hulp_bij_problemen_werk

Mijn aanpak

Als lifecoach ga ik samen met jou op zoek naar de emotie die je ervaart. Vervolgens zetten we die emotie om in positieve en haalbare doelen. Het wordt duidelijk wat jouw kwaliteiten zijn, wanneer jij in je kracht staat en waar je energie van krijgt. Zo zorgen we ervoor dat je weer vol energie en met plezier naar je werk gaat.

Wat zijn de kosten?

Een gemiddelde coachingsessie duurt 1 uur. De kosten per sessie zijn 150 euro, exclusief BTW. Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Over het algemeen kun je met 6 sessies werkgerelateerde coaching al grote stappen zetten.

Wil jij ook hulp bij problemen op het werk?

Loopt het op jouw werk ook niet zoals je wilt? Lukt het je niet om de situatie zelf te veranderen? Schakel dan de werkgerelateerde coaching van bureau de clercq in. Neem contact op, dan plannen we zo snel mogelijk een intakegesprek in. Een coachingsessie in het weekend of in de avonduren is geen probleem.

Ja, ik plan graag een intake.