Charlotte

Life coach Hilversum en omgeving

Jouw leven weer op de rit met bezielend coachen

Mijn naam is Charlotte de Clercq, life coach in Hilversum en omgeving. In mijn loopbaan- en relatiecoaching maak ik gebruik van de methode ‘bezielend coachen’. Dit helpt jou om weer in contact te komen met jezelf. Samen gaan we op ontdekkingsreis zodat jij je energie, vreugde en geluk terugvindt.

Bezielend coachen: wat is het?

Als life coach richt ik me op ‘bezielend coachen’. Dat is een bijzondere en persoonlijke manier van coachen. Ik help je met het ontdekken van de diepere lagen in jezelf. Wie ben jij? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Past dat eigenlijk wel bij wie je bent? Ik laat jou je ziel (her)ontdekken en contact maken met die diepere lagen. Hierdoor kom je weer in contact met je échte zelf.

‘Help, dat klinkt abstract’ hoor ik je denken. Dat valt gelukkig reuze mee. Voor mezelf is het een fijne ervaring om te leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Precies zoals je bent. Op die manier sta je met moed, compassie en verbondenheid in het leven. Je ervaart daardoor meer energie, vreugde en geluk. Eigenlijk best concreet dus dat bezielend coachen.

Met die boeiende zoektocht naar die diepere lagen en dus je échte zelf, help ik je als lifecoach graag verder.

Waarom ik koos voor life coach

Toen ik in aanraking kwam met coachen, en met name bezielend coachen, viel er veel op zijn plek. Van huis uit kreeg ik mee dat iedereen de moeite waard is om je in te verdiepen. Ik heb daardoor altijd al interesse in mensen gehad en ben nieuwsgierig naar verhalen. Luisteren naar andere mensen vind ik mooi en prettig.
Ik ben (hoog)sensitief en ervaar een sterke verbondenheid met mijn innerlijke ziel. Het beroep life coach en bezielend coachen past goed bij mijn karakter en levensvisie. Ik help jou graag je leven weer op de rit te krijgen en te genieten. Dit kan in de vorm van loopbaancoaching, waarbij mijn HR-werkervaring goed van past komt, of relatiecoaching.

In balans: natuur en de stad

Ik geef mijn coaching vanuit Bussum, waar ik nu ruim 22 jaar woon. Daarvoor woonde ik in Brabant en geboren ben ik nog een stukje verderop, namelijk in Frankrijk. Mijn liefde voor natuur en rust is dus al vroeg ontstaan. Het geeft me daarom veel voldoening om coaching in de natuur aan te bieden. 
Sinds 15 jaar heb ik een latrelatie met een partner die in de stad woont. Voor mij de ideale balans tussen drukte en rust.

Wil je meer over me weten? Op mijn LinkedIn-pagina lees je over mijn werkervaring en opleidingen.

Op zoek naar een betrokken life coach in Hilversum?

Ben je op zoek naar een lifecoach in Hilversum en omgeving? Iemand met oprechte aandacht die je helpt de juiste keuzes te maken? Plan nu een intake. Eerst meer weten? Neem dan gerust contact op.

Coaching in de natuur

De aanpak die jou meer lucht geeft

Bureau de Clercq heeft een persoonlijke en bijzondere aanpak. Ik werk met coaching in de natuur, wat de coachgesprekken een frisse dynamiek geeft. Tijdens de wandelingen kun je op een meer vrije manier naar je situatie kijken.

Mijn manier van coachen: persoonlijk en praktisch

Je kunt bij mij terecht voor loopbaancoaching en relatiecoaching. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.
Ik luister goed naar je en aan de hand van onze coachgesprekken bepaal ik aan welke aspecten we extra aandacht geven. In de coaching pas ik interactieve werkvormen toe en na afloop krijg je praktische tips en opdrachten mee. 
Ik vind maatwerk erg belangrijk en ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor sneller tot de kern doordringt. Het effect van de coaching is hierdoor groter.

coaching_in_natuur

Coaching in de natuur

Mijn aanpak is niet standaard. Als wandelende coach bied ik de bijzondere mogelijkheid om de coaching niet binnen te doen, maar lekker buiten in de natuur. Hilversum en omgeving, van waaruit ik werk, heeft prachtige natuur. We wandelen in mooie heidevelden en heerlijke bossen.

Door coaching in de natuur ontstaat een heel andere dynamiek. Je kunt daardoor op een meer vrije manier naar je loopbaan of relatie kijken. Je ervaart letterlijk en figuurlijk meer lucht.

Een wandelende coach? Een echte aanrader!

Ook in de avond of in het weekend: meld je nu aan

Wil je een coach die net wat anders te werk gaat? Bij wie je coaching in de natuur kunt krijgen? Die gebruik maakt van bezielend coachen en de Emotional Freedom Techniek? Meld je dan nu aan bij bureau de clercq. De gesprekken vinden plaats in de praktijk in Bussum of in de natuur daaromheen.

Wil je in de avond of in het weekend afspreken? Dat is geen probleem.

Ja, ik plan graag een intake.