Charlotte

Life coach Hilversum en omgeving

Jouw leven weer op de rit met bezielend coachen

Mijn naam is Charlotte de Clercq, life coach in Hilversum en omgeving. In mijn loopbaan- en relatiecoaching maak ik gebruik van de methode ‘bezielend coachen’. Dit helpt jou om weer in contact te komen met jezelf. Samen gaan we op ontdekkingsreis zodat jij je energie, vreugde en geluk terugvindt.

Bezielend coachen: wat is het?

Als life coach richt ik me op ‘bezielend coachen’. Dat is een bijzondere en persoonlijke manier van coachen. Ik help je met het ontdekken van de diepere lagen in jezelf. Wie ben jij? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Past dat eigenlijk wel bij wie je bent? Ik laat jou je ziel (her)ontdekken en contact maken met die diepere lagen. Hierdoor kom je weer in contact met je échte zelf.

‘Help, dat klinkt abstract’ hoor ik je denken. Dat valt gelukkig reuze mee. Voor mezelf is het een fijne ervaring om te leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Precies zoals je bent. Op die manier sta je met moed, compassie en verbondenheid in het leven. Je ervaart daardoor meer energie, vreugde en geluk. Eigenlijk best concreet dus dat bezielend coachen.

Met die boeiende zoektocht naar die diepere lagen en dus je échte zelf, help ik je als lifecoach graag verder.

Waarom ik koos voor life coach

Toen ik in aanraking kwam met coachen, en met name bezielend coachen, viel er veel op zijn plek. Van huis uit kreeg ik mee dat iedereen de moeite waard is om je in te verdiepen. Ik heb daardoor altijd al interesse in mensen gehad en ben nieuwsgierig naar verhalen. Luisteren naar andere mensen vind ik mooi en prettig.
Ik ben (hoog)sensitief en ervaar een sterke verbondenheid met mijn innerlijke ziel. Het beroep life coach en bezielend coachen past goed bij mijn karakter en levensvisie. Ik help jou graag je leven weer op de rit te krijgen en te genieten. Dit kan in de vorm van loopbaancoaching, waarbij mijn HR-werkervaring goed van past komt, of relatiecoaching.

In balans: natuur en de stad

Ik geef mijn coaching vanuit Bussum, waar ik sinds 20 jaar woon. Daarvoor woonde ik in Brabant en geboren ben ik nog een stukje verderop, namelijk in Frankrijk. Mijn liefde voor natuur en rust is dus al vroeg ontstaan. Het geeft me daarom veel voldoening om coaching in de natuur aan te bieden. 
Sinds 12 jaar heb ik een latrelatie met een partner die in de stad woont. Voor mij de ideale balans tussen drukte en rust.

Wil je meer over me weten? Op mijn LinkedIn-pagina lees je over mijn werkervaring en opleidingen.

Op zoek naar een betrokken life coach in Hilversum?

Ben je op zoek naar een lifecoach in Hilversum en omgeving? Iemand met oprechte aandacht die je helpt de juiste keuzes te maken? Plan nu een intake. Eerst meer weten? Neem dan gerust contact op.

Ja, ik plan graag een intake.