Loopbaancoaching

loopbaancoaching_hilversum_omgeving

Loopbaancoaching Hilversum en omgeving


Maak werk van je droom

Het maken van een loopbaankeuze is niet altijd even makkelijk. Worstel jij met je loopbaan en zit je even vast? Bij bureau de clercq kun je terecht voor loopbaancoaching in Hilversum en omgeving. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden.

Loopbaankeuze: help!

Herken je je in een van de onderstaande vragen?

• Welke baan past echt bij mij?
• Ik zit vast in mijn werk; hoe ga ik verder?
• Binnenkort verlies ik mijn baan; wat nu?

Dat is niet gek. De juiste loopbaankeuze maken kan knap lastig zijn. Want hoe weet je dat je de juiste keuze maakt? Wat zijn jouw kwaliteiten? Zie je misschien dingen over het hoofd? Met loopbaanadvies krijg je antwoord op al deze vragen. Zo kun jij de juiste stappen zetten en maak je werk van je droom.

Loopbaancoaching in Hilversum en omgeving

Als loopbaancoach help ik jou stap voor stap meer inzicht in jezelf, jouw wensen en mogelijkheden te krijgen. Je kunt kiezen voor loopbaancoaching in de natuur van omgeving Bussum en Hilversum. Net wat jij prettig vindt.

loopbaancoaching_hilversum

Loopbaanadvies: hoe lang duurt het?

Voordat we beginnen krijg je eerst een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen en of er een klik is. Wil je alvast meer weten? Lees hoe ik als lifecoach te werk ga.

Mijn loopbaancoaching bestaat ongeveer uit 6 gesprekken van 1 uur. De sessies vinden gemiddeld eens per 2 of 3 weken plaats. De meeste cliënten hebben na drie maanden al heel wat stappen gezet.

Loopbaancoaching: de kosten en vergoedingen

De kosten voor een loopbaantraject zijn 100 euro per uur, exclusief BTW. Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ieder loopbaantraject is maatwerk. De kosten voor loopbaanbegeleiding zijn boven een bedrag van 250 euro volledig fiscaal aftrekbaar.

Heb je een transitievergoeding ontvangen? Een deel van dit bedrag kun je inzetten voor coaching en loopbaanadvies. Ben je zzp-er of werkgever dan zijn de gesprekken volledig aftrekbaar als kostenpost. Bekijk voor de actuele voorwaarden op de site van de Belastingdienst.

Op zoek naar ervaren loopbaancoach Hilversum en omgeving?

Heb je moeite met het maken van de juiste loopbaankeuze? Als coach in Hilversum en omgeving geef ik je persoonlijk en praktisch loopbaanadvies. Wil je loopbaanadvies in de avonden of in het weekeinde? Dat is geen probleem.
Laten we aan slag gaan, neem contact op.

Ja, ik plan graag een intake.