Relatiecoaching

relatiecoaching_hilversum_omgeving

Relatiecoaching in Hilversum en omgeving

Leer weer positief met elkaar communiceren

Loopt je relatie niet lekker? Heb je het gevoel dat je elkaar langzaam kwijtraakt? Dan kan relatiecoaching een goede stap zijn. Als relatiecoach leer ik jou en je partner weer positief en liefdevol met elkaar te communiceren.

Een goede relatie betekent werken

Een goede relatie ontstaat niet zomaar en loopt niet altijd vanzelf. Bovendien kan een relatie veranderen in verschillende fases van jullie leven. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van kinderen of het verliezen van een dierbare. Soms ontstaan er na een tijd scheurtjes in je relatie omdat ieder op zijn eigen manier op deze nieuwe situatie reageert.

Relatiehulp: als je er samen niet meer uitkomt

Als de scheurtjes blijven toenemen, kunnen serieuze relatieproblemen ontstaan. Deze kunnen een vreugdevol en gelukkig leven behoorlijk in de weg zitten. Een niet lekker lopende relatie heeft een grote impact op jou, je partner en jullie eventuele kinderen.

Soms kom je er samen, ondanks hard werken, niet uit en beland je in een neerwaartse spiraal. Het inschakelen van relatiehulp, oftewel relatiecoaching, is dan een goed idee.

Relatiecoaching: dit leren jullie

In alle gevallen heeft relatiecoaching te maken met goede communicatie. Maar hoe communiceer je nou goed?

Als relatiecoach leer ik je onder andere:
• Om weer naar elkaar te luisteren
• Aan te geven welke emoties je ervaart
• Op een positieve manier kritiekpunten te uiten
• Elkaar vertellen wat je in elkaar waardeert

Op deze manier ontstaat een opbouwende en liefdevolle manier van met elkaar communiceren, waardoor er weer ruimte ontstaat om aan jullie relatie te werken.

relatiecoaching_hilversum

Hoe vaak spreken we elkaar?

Voordat de relatiecoaching start, plannen we eerst een oriënterend en vrijblijvend intakegesprek in. Dit gesprek is met jullie samen. We kijken dan of er een goede klik is. Als jullie besluiten mijn relatiehulp in te schakelen, krijg je ieder 3 à 4 individuele gesprekken van 1 uur. Daarna sluiten we af met een gezamenlijk gesprek.
De gesprekken vinden plaats in Bussum en het is mogelijk om in de avond of weekeinde een gesprek te plannen. Ook kun je ervoor kiezen om je coaching in de natuur te krijgen.

Kosten relatiecoaching

Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. Over het algemeen kun je met 6 sessies relatiecoaching al grote stappen zetten. De kosten per sessie zijn 150 euro, exclusief BTW.

Een betrokken relatiecoach gezocht? Neem nu contact op

Ben je op zoek naar een betrokken en ervaren relatiecoach? Iemand die goed luistert zonder oordeel? Die succesvol gebruik maakt van de Emotional Freedom Techniek (EFT)? Neem dan nu contact op. We plannen dan zo snel mogelijk een intake in.

Wil je hulp op het gebied van werk? Bijvoorbeeld omdat de relatie met je manager of een collega niet lekker loopt? Of omdat je niet weet welke kant je met je loopbaan op wilt? Je kunt bij mij ook terecht voor hulp bij problemen op het werk en loopbaancoaching.

Ja, ik plan graag een intake.